Grevindens mad

Mad i børnehøjde
Opskrifter | ØGO-banden

Kyllinge minestrone med masser af grønt

maj 3, 2017

Så stod den på kyllinge minestrone med hvidløgs pandebrød. Det er en skøn suppe med masser af grønt, og så mætter den godt, fordi der er kikærter og kartofler i.

Ingredienser:

Opskrift til 4 Pers.

300 g kyllingeinderfilet
2 spsk olie
1 løg
3 fed hvidløg
3 gulerødder
1 bagekartoffel
1 lille ds kikærter
1/4 spidskål
2 ds flåede tomater
1,2 L vand
2 hønsebouillion terninger
1/2 tsk knust chilipulver
Salt og peber
2 dl ærter fra frost
75 g frisk spinat

Fremgangsmåde:

Rengør og skær grøntsager i mundrette stykker.
Hvidløg og løg hakkes fint
Kikærtene skylles.
Kyllingen skæres i små tern.
Varm olien i en gryde og svits kyllinge styrkkerne til de får en hvid overflade, tilsæt nu grøntsager og kikærter og svits det hele sammen, krydr med salt og peber.
Tilsæt tomat, bouillon, chili og vand og lad retten simre i 15-20 min under låg.
Tilsæt ærterne de sidste par min og skyld herefter spinaten og kom det ned i suppen og rør rundt.

💜Heidi

Only registered users can comment.

  1. I loved tһis post! Ⅰ read ʏou blog fairly օften and үߋur ɑlways
    coming οut with some ցreat stuff. I shared tɦis on mу Facebook and my follwers loved іt.
    Ҡeep ᥙρ tɦe ցood աork.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.