Grevindens mad

Mad i børnehøjde
ØGO-banden

Planlægning og kødforlænger

april 28, 2017

Så er der planlagt menu til næste uge, som jo er den første uge ud af 6 hvor vi serverer 100% økologisk mad til børnene.

Det er nu ikke fordi jeg har lavet ret meget om i det jeg plejer at lave, men hvis man skal køre 100 % økologi skal man tænke lidt anderledes. Nu er der fokus på grøntsager, linser, bønner, kikærter og knap så meget fokus på kødet. Jeg kalder det for kødforlængeren😀 Økologisk kød er dyrt og derfor skal der fokus på kødforlængeren. Og den skal jeg nok præsentere jeg lidt nærmere for de næste seks uger.

Kylling er et festmåltid, for det er virkeligt dyrt. Så som i kan se så holder vi fest på onsdag. Så glæd jeg til på onsdag – der kommer ude og hjemme 😂 Og vi skal feste med kyllinge minestrone. I denne opskrift er kødforlængeren repræsenteret i form af kikærter.

Skal nok sørge for billeder og opskrifter, for den smager virkelig godt.

Det gir sku en vist tilfredsstillelse at se man har købt 100% økologisk til alle mine søde børn💜

God weekend

💜Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.